Ravioli all’uovo - ravioli med äggula

1
0
Ravioli all’uovo - ravioli med äggula

Gör din egen ravioli – pastapyssel när det är som bäst! Ta middagen till nästa nivå med eleganta, hemgjorda pastakuddar fyllda med krämig äggula och len ricotta. Toppa raviolin med riven parmesan och brynt smör.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2021

Ravioli all’uovo - ravioli med äggula

Ingredienser

4 portioner
400 g durumvetemjöl
4 ägg (4 ägg motsvarar ca 240 g)

Fyllning

65 g spenat
1 liten riven vitlöksklyfta
1 msk smör
250 g ricottaost
2 dl riven lagrad ost
1 msk finrivet citronskal
1/2 tsk salt
12 små äggulor (12 st motsvarar ca 120 g)

Till servering

25 g brynt smör
finriven parmesanost

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Gör maränger av äggvitorna eller frys in och använd i bakning vid ett senare tillfälle.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Testa liknande recept