Hemmagjord gnocchi är enkelt, om än lite pilligt, men framförallt väldigt gott! Här har gnocchis huvudingrediens potatis även fått sällskap av rotselleri och serveras med krämig ricotta, stekt svamp och brynt smör med salvia.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2022
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och ricotta.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mats-ola
2023-01-07Spännande smak. Mindre ricotta än i receptet ska det vara tycker jag och vi åt den mer italienska charkuterier. Bra recept!
Lisa
2022-12-29Kan man även koka dem dagen innan och steka inför servering?
Emma
2022-12-29Kan man göra iordning gnocchin dagen innan och sedan koka strax innan servering?
Redaktionen ICAse
2022-12-29Hej Emma! Ja, det går bra, se bara till att ha rikligt med mjöl runtom de färdiga gnocchin så att de inte klibbar ihop sig. Hälsningar Elina