Fish & Crisp med ugnsgrillade potatis och smöriga ärter
En enkel vardagsrätt som kräver minimal ansträngning. Potatis och fisk tillagas samtidigt i ugnen medan du svänger ihop en läckert grön ärtröra gjord på lök, ärter och en klick smör. När röran är klar finns det till och med tid över innan fisk och potatis är redo.
Ingredienser
4 portioner
1 paket färdig fish & crisp (à 400 g)
6 - 7 stora potatisar skurna i tunna klyftor
3 msk olivolja
1 paket frysta ärtor (à 250 g)
1 liten gul finhackad lök
2 msk smör
Gör så här
Recept och bild från Findus.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
😋det va gött😋😋😋
Malin
2022-03-14Fish and chips* (Crisps = vad vi kallar chips. Chips = vad vi kallar pomme/pommes)
Daniella
2017-05-30Det här var jättegott! Hela familjen gillade det.
Cecilia
2017-04-06