Toscacrèpes

Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
0
Toscacrèpes

För dessa underbara toscacrèpes börjar du med att fylla vikta pannkakor med apelsin i en ugnsform. Skeda sedan över mandelspånssås och gratinera i ugn några minuter. Servera de krispiga crèpesen med vaniljglass.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Toscacrèpes

Ingredienser

4 portioner
4   pannkakor (se länk nedan under steg 2)
2   apelsiner
50 g  smör
1/2 dl  socker
1   påse mandelspån (à 50 g)
vaniljglass till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2017 KJ / 482 kCal

Testa liknande recept

Apelsincrêpes med mandeltäcke och vaniljglass
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Champinjon- och baconfyllda crèpes
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Capricciosa-crêpes
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Crêpes med champinjoner och sojabönor
Betyg 2.3 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crêpes med skink- och champinjonfyllning
Betyg 3.3 av 5.
37 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enkla crêpes med skinkost
Betyg 3.4 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga