Crèpes är pannkakans kusin från Frankrike, med ett matigt innehåll. Det här är ett enkelt recept som du lagar i ugnen. Med en variant av bechamelsås gjord på grädde och mjölk får du till en krämig fyllning som varvas med strimlad skinka, champinjoner och purjolök. Toppas med ost och gratineras till perfektion!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på pannkakorna. Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfria pannkakor.
Gör laktosfri: använd pannkakor, matfett, grädde och mjölk utan laktos.
Gör äggfri: använd pannkakor utan ägg.
Har du lite mer tid på dig kan du så klart göra pannkakor från grunden, här är ett klassiskt recept på pannkakssmet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man frysa dessa?
Frida
2022-03-10Hej Ola! Ja, vi menar precis som vi skriver 2 och 2, så de blir lite tjocka, men du kan säkert prova på andra vis om du hellre vill det. Lycka till!
Redaktionen
2013-10-17En riktig god med god smak. Tog inte lång tid att tillreda och receptet var lätt att följa.
Tina
2013-10-16