Champinjon- och baconfyllda crèpes

2
2
Champinjon- och baconfyllda crèpes

Crèpes som vardagsrätt? Jodå det går utmärkt, om du tar hjälp av färdiga pannkakor. Fyll dina pannkakor med salt bacon, fina färska champinjoner och crème fraiche. Efter en liten stund i ugnen är pannkakorna färdiga att servera, gärna med en krispig salladsmix.

Skriv ut
Champinjon- och baconfyllda crèpes

Ingredienser

4 portioner
140 g
bacon
250 g
färska champinjoner
2 dl
lätt crème fraiche
-
salt
-
svartpeppar
12 st
färska pannkakor (12 st motsvarar ca 600 g)
65 g
salladsmix

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Sami

2021-06-08

Pannkakor eller plättar är samma sak, så länge de är tunna. Det blev perfekt resultat med ICAs färdiga pannkakor.

Bernt

2021-05-27

Nog kanske man kan använda pannkakor till detta, men jag tycker det blir godare om man använder plättar. Pannkakorna är så tjocka och förtar smaken.

Testa liknande recept