Champinjon- och baconfyllda crèpes
![Champinjon- och baconfyllda crèpes](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_228706/cf_259/champinjon-_och_baconfyllda_crèpes.jpg)
Crèpes som vardagsrätt? Jodå det går utmärkt, om du tar hjälp av färdiga pannkakor. Fyll dina pannkakor med salt bacon, fina färska champinjoner och crème fraiche. Efter en liten stund i ugnen är pannkakorna färdiga att servera, gärna med en krispig salladsmix.
![Champinjon- och baconfyllda crèpes](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_228706/cf_259/champinjon-_och_baconfyllda_crèpes.jpg)
Ingredienser
4 portioner
140 g bacon
250 g färska champinjoner
2 dl lätt crème fraiche
salt
svartpeppar
12 st färska pannkakor (12 st motsvarar ca 600 g)
65 g salladsmix
För alla
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så enkelt och så gott!
Nancy
2022-07-29Pannkakor eller plättar är samma sak, så länge de är tunna. Det blev perfekt resultat med ICAs färdiga pannkakor.
Sami
2021-06-08Nog kanske man kan använda pannkakor till detta, men jag tycker det blir godare om man använder plättar. Pannkakorna är så tjocka och förtar smaken.
Bernt
2021-05-27