Kvällens middag består av en klassisk och populär spansk husmansrätt. Den gyllengula potatistortillan har en mild smak av rosmarin och vitlök och får sällskap av en fräsch tomat- och rödlökssallad. Pricken över i:et är den underbart goda spanska tapasbrickan med två sorters charkuterier och oliver. Häll upp något gott att dricka och njut. ¡Buen provecho!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
6 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på tapastallriken. Kan innehålla laktos och mjölkprotein.
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anneli
2/21/2017Spansk tortilla är ju rätt trist egentligen. Men med goda charkuterier och oliver blev det rätt gott!
Jennie
2/13/2017Tortillan väldigt torr och smaklös. Charken okey.
Cecilia
2/11/2017Lite torrt. Tortillan var helt ok. Charken var ok, kunde varit lite nåt mer till t ex osttärningar och salsa. Rödlöken i salladen hade varit god picklad.