Kvällens middag består av en klassisk och populär spansk husmansrätt. Den gyllengula potatistortillan har en mild smak av rosmarin och vitlök och får sällskap av en fräsch tomat- och rödlökssallad. Pricken över i:et är den underbart goda spanska tapasbrickan med två sorters charkuterier och oliver. Häll upp något gott att dricka och njut. ¡Buen provecho!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
6 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på tapastallriken. Kan innehålla laktos och mjölkprotein.
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anneli
2017-02-21Spansk tortilla är ju rätt trist egentligen. Men med goda charkuterier och oliver blev det rätt gott!
Jennie
2017-02-13Tortillan väldigt torr och smaklös. Charken okey.
Cecilia
2017-02-11Lite torrt. Tortillan var helt ok. Charken var ok, kunde varit lite nåt mer till t ex osttärningar och salsa. Rödlöken i salladen hade varit god picklad.