Tortellini med kronärtskocka och tomat

13
3
Tortellini med kronärtskocka och tomat

Den här italienska pastarätten med tortellini, färdig tomatsås med vitlök och kronärtskockshjärtan kräver inte mycket av din tid i köket. Servera den med ruccola och riven parmesan.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2012

Tortellini med kronärtskocka och tomat

Ingredienser

4 portioner
2 förp tortellini med pesto (à 250 g)
1/2 purjolök
1 msk olja
1 förp pastasås (tomat och vitlök, à 690 g)
1 förp kronärtskockshjärtan (à 390 g)
65 g rucola
50 g riven parmesan

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentarer

Berit

2012-02-27

Väldigt gott och enkelt! Det fanns ingen tortellini med pesto när vi handlade så den lade jag i såsen istället. Funkade bra det också. Kommer att göra varianter av denna rätt.

Lisa

2012-02-23

Mycket gott om du vill äta vegetariskt! Nästa gång byter jag ut den fyllda pastan mot gorgonzolasmak!

Ann-cathrin

2012-02-18

Lättlagat och smaklig mat

Näringsvärde per portion

Energi 1667 KJ / 397 kCal
Fett 15 g
Salt 4 g
Kolhydrater 46 g
Protein 17 g
Läs mer om näringsvärden