Ravioli med kronärtskocka och tomat
En enkel, färggrann och mumsig pastarätt är denna ravioli med kronärtskocka och tomat. Raviolin, fylld med ricotta och spenat, passar fint ihop med pastasåsen som innehåller tomat, vitlök, purjolök och kronärtskockshjärtan. Servera med ruccola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2013
Ingredienser
4 portioner
2 förpackningar (à 250 g) ravioli med ricotta och spenat
1/2 purjolök
1 msk olja
690 g pastasås tomat & vitlök
2 tsk strösocker
390 g kronärtskockshjärtan
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2036 KJ / 488 kCal
Fett17.6 g
Kolhydrater62.8 g
Protein14.5 g
Kommentarer
Ingen höjdare med köpt tomassås, smakar ketchup/tvål. Kanske provar med egengjord tomatsås. Nja, nej!
Ants
2013-03-17Den var god och nästan godare dagen efter i matlådan, ska dock prova med annan fyllning i raviolin då barnen inte gillade ricotta och spenat fyllningen men ska absolut göras igen :)
Berit
2013-03-13Hällde på lite grädde och riven ost. Gratinerade i ugn. Gott
Gunilla
2013-03-10