Potatisgnocchi är italiensk snabbmat som lätt förvandlas till en grön middag för finsmakare. Den lite ovanliga smakkombon salvia och grönpeppar sätter fart på tomatsåsen till de färdiga potatisgnocchisarna Lägg till kronärtskockshjärtan och du kommer få kärlek kring bordet.
Fri från laktos.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria gnocchi.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesan eller välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Vi orkade inte köpa inlagd grönpeppar, så vi tog vanlig torkad grönpeppar som vi krossade och stekte i olivolja. Roliga smakblandningar, roliga strukturer, fina färger. Det gick snabbt att göra, även om det var lite pillrigt med allt skärande. Väldigt gott med gnoccin till. Slutsatsen blir en bra vardagsrätt att planera in då och då i veckohandlingen.
Jenny
2017-01-11