Ugnsbakad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör

Betyg 3.9 av 5.
20 personer har röstat
2
Ugnsbakad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör

En delikat fiskrätt med mycket smak som du tillagar snabbt och enkelt. Den rimmade torsken ugnsteks och serveras tillsammans med läckra tillbehör som smörstekta rödbetor (med dragon och kapris), nykokt potatis och brynt smör. Toppa med lite solrosskott och njut!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2014

Ugnsbakad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör

Ingredienser

2 portioner
450 g  delikatesspotatis
200 g  förkokta rödbetor
1   kruka dragon
1 msk  kapris
250 g  rimmad torsk
50 g  smör
salt och peppar
100 g  solrosskott

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Supergott men gjorde det med torskrygg.

Staffan

2022-06-12

Det här blev riktigt gott. Använde torkad dragon och coctailkapris. .

Christina

2021-05-27

Näringsvärde per portion

Energi2199 KJ / 525 kCal
Fett22 g
Kolhydrater48.6 g
Protein28.8 g

Testa liknande recept

Rimmad torsk med betor och körvel
Betyg 3.3 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörstekt torsk med remouladsås
Betyg 2.9 av 5.
130 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torsk med citronsås
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtkryddad delikatesspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ost- och persiljegratinerad torsk med citronsås
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med rödbetskräm, pepparot och kapris
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga