Dessa dilliga torskbiffar med timjanrostade rödbetor är riktiga läckerheter. Låt potatis och rödbetor blandat med timjan bakas i ugn medan du steker biffar av lök, torskfilé, crème fraiche och dill. Servera med kall pepparrotssås och citronklyftor.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: ersätt vetemjöl med potatismjöl.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche, matyoghurt och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och yoghurt mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Biffarna behöver 1/2-1dl ströbröd eller mycket mer mjöl för att fungera.
Anders
2021-03-12Gott blev det men biffarna behöver betydligt mer mjöl eller annat som binder ihop biffarna. Hade nog lagt till minst 3-4 msk mjöl, möjligen lägga till några msk ströbröd också!
Patrik
2020-04-27