Torskrygg med rödbetor, brynt smör och dill

Torsk med rödbetor och dill ger dig en smakrik och snabblagad måltid. Fisken lagas i ugnen medan potatisen kokas. Bryn smöret i en kastrull och värm de förkokta rödbetorna i det, precis före servering vänder du ner den färska dillen.

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2090 KJ / 499 kCal
Fett22 g
Salt2.4 g
Kolhydrater41 g
Protein32 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
8 stOch jag rev rödbetorna i tjocka strimlor i mandolin och stekte dem vid sidan av istället med dillen under hela tiden fisken va i ugnen. Då blev det mer smak av rödbetor med dill.
Sandra
Hemligheten ligger i det brynda smöret. Det ska inte bli brunt kanske men man måste vänta och smaka av smöret smakar lite kola. Torskryggen perfekt saftig!
Sandra
Lagat igen. Fortfarande ingen aha upplevelse. Kommer inte göra detta igen
Ann-charlotte