Här har du en pålitlig och rustik middagsrätt. Goda smaker i perfekt kombination. Torskrygg, ägg och primörpotatis. Senapsaiolin ger fisken det där lilla extra.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2006
Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör äggfri: uteslut hårdkokta ägg och använd äggfri specialmajonnäs eller crème fraiche och smaksätt ev med lite fransk senap och pressad vitlök.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jonas
2022-10-11Vad betyder ” täck med bottenkyla vatten” ?
Ingrid
2020-02-01Det måste vara fel i mängden olja. Det blev en sås som inte gick att klicka
Redaktionen ICAse
2020-02-03Hej Ingrid! Vad tråkigt att det inte blev som du hade tänkt dig. Det är svårt att veta vad som blev fel när du gjorde aiolin. Skar sig aiolin eller var äggulorna små så att mängden olja blev för mycket? Ett tips är att tillsätta mer olja om aiolin inte har blivit tillräckligt tjock. Hälsningar Elina
Lars-olle
2017-01-08Kryddning behövdes inte aiolin va tillräcklig som krydda