Ren fiskelycka
Du får en ren lyckokänsla när du sätter tänderna i den här livfulla rätten. Lax och torsk träs på ett spett och kryddas med curry innan fisken bakas i ugnen. Till detta serverar du en gudomlig sallad med en ljuvlig örtdressing.
Ingredienser
4 portioner
300 g laxfilé
400 g fryst torsk eller hoki
grillspett
1 msk currypulver
pitabröd till servering
Örtolja
1 dl kruspersilja
2 hackade vitlöksklyftor
1 dl raps- eller solrosolja
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
Sallad
1 rödlök
2 - 3 avokador
250 g fryst mango
2 msk olivolja
1 - 1 1/2 msk citronjuice
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Snabbt och enkelt. Salladen örtoljan är himmelsk.
Rikard
2007-09-02