Torskknyten med medelhavssmaker

Betyg 4.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Torskknyten med medelhavssmaker

Att grilla fisk behöver inte vara svårt! Genom att lägga torsken i folie håller den sig både hel och saftig. Här serveras den grillade fisken med smaker från Medelhavet.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Torskknyten med medelhavssmaker

Ingredienser

4 portioner
600 g skinnfri torskfilé eller annan vit fisk
grillfolie
1 tsk salt
1/2 tsk nymalen svartpeppar
250 g körsbärstomater
2 dl kalamataoliver
1/2 finhackad rödlök
2 finhackade vitlöksklyftor
4 msk kapris
1 kruka basilika
4 msk olivolja

Till servering

nykokt färskpotatis eller grillat bröd

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegott - vi la till ICAs basilikapesto - mums

    Birgitta

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat inkl färskpotatis.
Energi1730 KJ / 413 kCal
Fett17 g
Salt3.54 g
Kolhydrater31 g
Protein32 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Fisk och musslor på grillen i paket
    Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad