Fisk fungerar alldeles utmärkt ihop med – fisk. Torsk med ansjovis, dill och crème fraiche är ett fint sommarrecept för den hungrige. Du ”bakar” fisken i folieark på grillen och serverar med svensk färskpotatis.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Bo
2020-09-10Kan man göra dem i vanlig ugn så fall hur många grader
Redaktionen ICAse
2020-09-11Hej Bo! Just det här receptet har vi inte provlagat i ugnen men det generellt så går det att göra fiskpaket i ugnen. Tillaga torsken i 200°C i ca 15 minuter eller tills torskens innertemperatur är ca 56°C. Hoppas att du gillar rätten! Hälsningar Elina
Ann-christin
2020-01-24Underbart gott! Kan även ha pressad potatis till.