Gör en smakresa till Italien där torsk och pesto möts. Börja med att dela och strimla tomater och purjolök. Lägg torskbitarna i folieark och fördela grönsakerna och peston över bitarna. Därefter är det rätt in i ugnen. En härlig middag som är färdig på under 30 min.
Kontroller noga innehållet i peston.
Fri från gluten och laktos men innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (kan finnas i peston).
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Patrik
2020-03-11Mkt bra men lägg till marinerad kronärtskocka och lite sambal oelek så blir det fantastiskt!
Petra
2020-01-19Jättegod och fräsch maträtt!
Bo
2018-04-30Gott. Gjorde peston på basilika, solrosfrön, vitlök och ost.