Gör en smakresa till Italien där torsk och pesto möts. Börja med att dela och strimla tomater och purjolök. Lägg torskbitarna i folieark och fördela grönsakerna och peston över bitarna. Därefter är det bara att grilla paketen. En härlig middag som är färdig på under 30 min.
Kontroller noga innehållet i peston.
Fri från gluten och laktos men innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (kan finnas i peston).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kan detta göras in ugn och i så fall vilka grader? Hälsningar Lena
Lena
2023-05-02Hej Lena! Ja, det går lika bra att göra i ugnen på 225°C i ca 15-20 min. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-05-04Väldigt gott! Använder vegansk pesto, och saltar lite extra.
Anna
2022-11-13Hittar inte svaret i receptet, eller så är jag blind ;-) Skall fisken vara tinad, eller funkar receptet lika bra med otinad?
Mikael
2022-05-01Hej Mikael! Det går bra med både färsk och fryst fisk. Dock måste den frysta fisken vara tinad innan du tillagar den. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-05-02