Torskgratäng med dill- och pepparotssås

Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
0
Torskgratäng med dill- och pepparotssås

Vill du sätta en restaurangtouch på din torsk? Gratinera den i ugn ihop med potatismos, och krydda generöst med dill och crème fraiche med smak av pepparrot. Smaklig måltid önskar vi!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2019

Torskgratäng med dill- och pepparotssås

Ingredienser

2 portioner
350 g potatismos
400 g torskfilé
salt
peppar
1 ask färsk dill (à 20 g)
2 dl crème fraiche
1 msk riven pepparrot
1/2 påse bistrosallad (à 150 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2388 KJ / 570 kCal
Fett30 g
Salt3.8 g
Kolhydrater30 g
Protein43 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Potatisgratäng med löjrom och pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dillgratinerad torsk med pepparrot
Betyg 4 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskfilé med pepparrotscréme och räkor
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Torskgratäng med tomatsås och grönsaker
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng Provencale
Betyg 2.5 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga