Torskgratäng med tomatsås och grönsaker
Denna torskgratäng med tomatsås och grönsaker är en middag för hela familjen. Fiskfilén får en fin smak av tomatsåsen och det lena potatismoset en vacker färg när du gratinerar det i ugnen. Servera med fräst grönsaksblandning för färg och smak.
Ingredienser
4 portioner
400 g djupfryst torskfilé, sej eller hoki
2 förp tomatsås med oregano (à 2 1/2 dl)
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 påse djupfryst grönsaksblandning t ex bladspenat och grön vitlök (à 400 g)
1 msk olja
Potatismos
5 port potatismos av pulver
2 - 3 msk hackad djupfryst gräslök
1/2 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2465 KJ / 589 kCal
Fett14.3 g
Kommentarer
sorry såg vad man gör såsen av
Lars-göran
2006-11-21vad gör man såsen av?
Lars-göran
2006-11-21Enkelt och gott. Barnen gillar det också
Charlotte
2004-08-23