Torskfilé med aubergine och rostad potatis

En smörstekt fisk är en läckerhet i all sin enkelhet. Med aubergine, tomater, oliver och rostad potatis blir det en skön och väldigt god kombination.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2014

Gör så här
00:25:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1955 KJ / 466 kCal
Fett15 g
Salt1.5 g
Kolhydrater45 g
Protein33 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
4 stJag tog en klick majonnäs till. Jättegott!
Maria
Serverade citronsås till. God rätt. Enkel att laga.
Maria
Sås och mera krydda behövs. Rekommenderar även att använda minst 3 vitlöksklyftor och chilipulver. Fisken har ingen kryddanvisning, vilket behövs. Hade också önskat en beskrivning på temperaturen stekpannan ska ha för att steka fisken. Rekommenderar Icas egna vitlökssås till!
Emma
Jag tror att det är gott
Lukman