Bakad aubergine och delikatesspotatis med fetaost och rostade oliver

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Bakad aubergine och delikatesspotatis med fetaost och rostade oliver

Överraska med en lite lyxigare rätt av bakad aubergine och delikatesspotatis som får fin smak av fetaost och rostade oliver. Strö över din mumsig röra av oliver, ost, schalottenlök och dill på din varma gratäng just innan servering.

Bakad aubergine och delikatesspotatis med fetaost och rostade oliver

Ingredienser

4 portioner
500 g  delikatesspotatis
300 g  aubergine
2   vitlöksklyftor
1 dl  olivolja
salt och peppar
1 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
2   schalottenlökar
75 g  svarta oliver
150 g  fetaost
2   dillkvistar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gratinerad aubergine med cannellini och feta
Betyg 3.9 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Moussaka med oliver och feta
Betyg 3.8 av 5.
24 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillade auberginerullar med lammfärs i tomatsås
Betyg 3.5 av 5.
72 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kolja med kapris, rödbetor och brynt smör
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fårostgratinerade auberginer (Kashke badenjan)
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spaghetti med ugnsbakad aubergine och tomat
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga