Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Italiensk pytt

Bjud på en smak av Italien med denna härliga italienska pytt som du snabbt svänger ihop. Stek ihop den smakrika pancettan och grönsakerna i några minuter. Strö över oliver och basilika och servera din goda pytt med len tomatkvarg.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2000
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär pancettan i tärningar. Skala löken och vitlöken. Kärna ur paprikorna. Skär alla grönsaker i tärningar.
  2. Stek pancetta och alla grönsaker i olivolja i ca 5 minuter. Smaksätt med salt och peppar. Strö över oliver och basilika.
  3. Röra: Hacka tomaterna och blanda med kvargn. Servera till pytten.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 250 g pancettaskinka eller bacon
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 paprikor
  • 1 zucchini (à ca 300 g)
  • 1 aubergine
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 dl små svarta oliver
  • 1/2 dl basilikablad
Röra
  • 3 marinerade soltorkade tomater
  • 1 dl kvarg
Lägg till i inköpslistan