Torskceviché med avokadokräm

Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Torskceviché med avokadokräm

En fräsch ceviche på torsk smaksatt med koriander, chili och lime och serverad med avokadokräm, sesamfrön och, om du vill, friterade wontonark.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2018

Torskceviché med avokadokräm

Ingredienser

4 portioner
400 g torskryggfilé
2 krm salt
3 avokador
1 liten grön paprika
1/2 grön chili
1 kruka färsk koriander
1/2 msk finrivet limeskal
1 tsk chiliflakes
1 msk vita sesamfrön
2 tsk färskpressad limejuice

Dressing

1 tsk finhackad schalottenlök
1/2 finhackad röd chili
1 1/2 msk fisksås
2 1/2 msk färskpressad limejuice
1 msk strösocker
2 msk vinäger
1 msk vatten

Till servering

salladsblad eller friterade wotonark (se tips)

Gör så här

00:20:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1170 KJ / 279 kCal
Fett17 g
Salt0.87 g
Kolhydrater8 g
Protein21 g

Testa liknande recept

Alkoholfri paloma med passionsfrukt
Betyg 5 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rimmad torskrygg med honungsmorötter- Noshi
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lime- och blåbärspaj raw style
Betyg 3 av 5.321 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ceviche med avokado och mango
Betyg 4.5 av 5.156 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ceviche på pilgrimsmusslor
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Köttbullar Asia style med sriracha-majonnäs
Betyg 3.7 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad