Lime- och blåbärspaj raw style

Betyg 3 av 5.321 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Lime- och blåbärspaj raw style

En riktigt fräsch och smarrig ”raw” tolkning av klassikern key lime pie. Lägg cashewnötter i blöt över natten och mixa ihop till denna syrliga och krämiga paj full av nyttigheter. Låt stå svalt innan servering och garnera med färska blåbär och limeskal.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Lime- och blåbärspaj raw style

Ingredienser

6 portioner
2 dl havregryn
14 färska urkärnade dadlar
1 msk kokosolja
1 msk vatten

Fyllning

200 g cashewnötter
2 msk finrivet limeskal
6 msk färskpressad limejuice
1 msk kokosolja
1 msk agavesirap
2 krm salt
blåbär och rivet limeskal till garnering

Gör så här

08:00:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.321 personer har röstat

Kommentar

Mycket gott och inte svårt att göra.

Maria

2016-09-03

Näringsvärde per portion

Energi1747 KJ / 417 kCal
Fett22 g
Salt0.37 g
Kolhydrater43 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Mango- och chiabars
Betyg 3.2 av 5.180 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Raw knäck med cashewnötter
Betyg 4.8 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sandwichbitar med björnbär och lime
Betyg 2.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Veganska mini-cheesecakes med choklad
Betyg 4.5 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkaksbollar med dadlar och mandel
Betyg 4.5 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Raw food chokladtårta med mandelbotten och jordnötskola
Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad