Är inte rabarber underbart så säg! Denna krämiga cheesecake utan tillsatt socker, med len rabarberfyllning är den perfekta efterrätten till vårens middagsbjudningar. Som kontrast till den krämiga fyllningen har cheesecaken en härligt ”crunchy” botten med smak av hasselnötter.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Stefan! Svarar som min kollega nedan. :) Vanligtvis går det bra att frysa cheesecake. Just denna har vi inte testat så vi kan inte vara helt säkra. Ett tips är att tina upp den i kylen. Lycka till! Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2017-06-05Kan man frysa in den?
Stefan
2017-06-05Hej Malin! Vanligtvis går det bra att frysa cheesecake. Just denna har vi inte testat så vi kan inte vara helt säkra. Ett tips är att tina upp den i kylen. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-04-20