Torskbollar med rosa sås och gurka

Betyg 2.4 av 5.
29 personer har röstat
11
Torskbollar med rosa sås och gurka

Krispiga torskbollar äts här ihop med kokt potatis och en rosa sås. Såsen gör du enkelt genom att blanda ihop crème fraiche och chilisås, samt smaksätta med salt och peppar. Gurkstavar adderar färg till rätten. Ät och njut!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2019

Torskbollar med rosa sås och gurka

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
2 dl crème fraiche
1 gurka
2 förp torskbollar (à 325 g)

Att ha hemma

2 msk chilisås
salt
peppar
1 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Inte gott. Inte ens med massor av sås gick det att äta.

Desireé

2019-11-07

Våra matkräsna barn älskade torskbollarna! Tack!

Galina

2019-11-02

Här gick denna rätt inte hem. 1,5 åringen var den som tyckte att det var gott. Så ingen riktig höjdare för våra andra två barn, mamma och pappa

Madelene

2019-11-01

Näringsvärde per portion

Energi2381 KJ / 560 kCal
Fett26 g
Salt1.2 g
Kolhydrater57 g
Protein24 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Sprödbakad torsk med Rhode Island
Betyg 4.3 av 5.
49 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nuggets med Rhode Island
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korvgryta med ris
Betyg 4 av 5.
52 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt lax med romsås och gurka
Betyg 4.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng och potatis
Betyg 3.7 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med potatis
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga