Torskbollar med rosa sås och gurka

29
11
Torskbollar med rosa sås och gurka

Krispiga torskbollar äts här ihop med kokt potatis och en rosa sås. Såsen gör du enkelt genom att blanda ihop crème fraiche och chilisås, samt smaksätta med salt och peppar. Gurkstavar adderar färg till rätten. Ät och njut!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2019

Torskbollar med rosa sås och gurka

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
2 dl
crème fraiche
1
gurka
2
förp torskbollar (à 325 g)

Att ha hemma

2 msk
chilisås
-
salt
-
peppar
1 msk
olja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på torskbollarna.
Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

29

Kommentarer

Desireé

2019-11-07

Inte gott. Inte ens med massor av sås gick det att äta.

Galina

2019-11-02

Våra matkräsna barn älskade torskbollarna! Tack!

Madelene

2019-11-01

Här gick denna rätt inte hem. 1,5 åringen var den som tyckte att det var gott. Så ingen riktig höjdare för våra andra två barn, mamma och pappa

Näringsvärde per portion

Energi 2381 KJ / 560 kCal
Fett 26 g
Salt 1.2 g
Kolhydrater 57 g
Protein 24 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept