Fiskburgare med grönsaksstavar

Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
7
Fiskburgare med grönsaksstavar

Enkla fiskburgare som serveras med en kall sås med smetana. De panerade rödspättorna blir läckra burgare med hamburgerbröd och krispiga grönsaker som tillbehör. Ett gott sätt att servera fiskburgare.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2022

Fiskburgare med grönsaksstavar

Ingredienser

4 portioner
2 förp panerad spätta (à 300 g)
2 dl smetana
2 msk chilisås
salt
svartpeppar
ev. senap
4 morötter
1 gurka
8 hamburgerbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Så enkelt - så gott! Barnen älskar det. Jag skivar gurka och tomat och har i ett salladsblad burgaren. Barnen vill även ha en ostskiva.

Maria

2024-01-28

Såsen var sådär men annars jättegott! Hyvlade gurkan o morötterna med osthyvel och värmde brödet i ugnen tillsammans m fisken ett par min på slutet

Louise

2022-11-07

Vart kanon med rödlök, sallad samt bbq-sås! Stekte även bröden vilket lyfter burgarna en del.

Marcus

2022-11-03

Näringsvärde per portion

Energi3622 KJ / 863 kCal
Fett46 g
Salt3 g
Kolhydrater82 g
Protein28 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Panerad spätta med potatis
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Högrevsburgare med sötpotatispommes
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med dressing och morotsstavar
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerad spätta med morötter
Betyg 3 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostburgare med chilidipp
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spätta med remouladsås
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga