Torskbollar med rosa sås och gurka

Krispiga torskbollar äts här ihop med kokt potatis och en rosa sås. Såsen gör du enkelt genom att blanda ihop crème fraiche och chilisås, samt smaksätta med salt och peppar. Gurkstavar adderar färg till rätten. Ät och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2019

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2381 KJ / 560 kCal
Fett26 g
Salt1.2 g
Kolhydrater57 g
Protein24 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
11 stInte gott. Inte ens med massor av sås gick det att äta.
Desireé
Våra matkräsna barn älskade torskbollarna! Tack!
Galina
Här gick denna rätt inte hem. 1,5 åringen var den som tyckte att det var gott. Så ingen riktig höjdare för våra andra två barn, mamma och pappa
Madelene
Det här var mat på en helt ny nivå! Torskbollarna kan ha varit det äckligaste jag någonsin smakat. Och då har jag ändå ätit helt sjuka saker! Tack Ica!
Sanna
Tråkigt när samma maträtter kommer om o om igen
Caroline
Ingen repris på den!
Magdalena
Gott!
Jon-erik
Ingen tyckte denna maträtt var god
Pernilla
Nja, torskbollarna gick inte hem hos nån...
Rita maria
Supergott! Torskbollarna va över förväntan. Potatisen stekte jag. 👍🏻
Glenn