Stekt lax med kokt potatis landar sällan fel. Här steks den gyllenrosa i pannan, och serveras med en mild sås gjord på caviarmix och crème fraiche. Ät det ihop med kokt potatis och små gurktärningar och middagen är klar!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
16 2021
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Pernilla
2021-04-25Gott men är det för lite fisk för 4 pers, stekte 4 extra bitar lax och det blev lagomt.
Weronicha
2021-04-23Jag hade fel förra gången och gav en dålig recension innan jag ätit allt tillsammans. Erkänner mina fel och ger bättre betyg nu. Gillade inte såsen "för sig" men älskade den ihop med maten. Barnen gillade dem inte alls, men åt glatt av det andra.
Bengt
2021-04-22En finhackad gul lök i såsen blir gott