Torskbollar med Rhode Island

6
0
Torskbollar med Rhode Island

Barnsligt goda och enkla torskbollar var det här! Medan potatisen kokar har du tid att förbereda Rhode Island såsen bestående av créme fraiche, chilisås och senap. Torskbollarna steker du sedan i ca 10 minuter. Servera med rivna morötter eller morotsstavar. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2019

Torskbollar med Rhode Island

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
2 dl
crème fraiche
2 msk
chilisås
1 tsk
senap
-
salt
-
peppar
2
förp torskbollar (à 325 g)
1 msk
olja
3
morötter

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på torskbollarna.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Skär morötterna i skivor och stek med bollarna. Krydda gärna med lite hackad dill.

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2403 KJ / 565 kCal
Fett 26 g
Salt 1.3 g
Kolhydrater 58 g
Protein 24 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept