Torskbollar med Rhode Island
Barnsligt goda och enkla torskbollar var det här! Medan potatisen kokar har du tid att förbereda Rhode Island såsen bestående av créme fraiche, chilisås och senap. Torskbollarna steker du sedan i ca 10 minuter. Servera med rivna morötter eller morotsstavar. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2019
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
2 dl crème fraiche
2 msk chilisås
1 tsk senap
salt
peppar
2 förp torskbollar (à 325 g)
1 msk olja
3 morötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2403 KJ / 565 kCal
Fett26 g
Salt1.3 g
Kolhydrater58 g
Protein24 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer