Burgare med coleslaw och rostad potatis

18
2
Burgare med coleslaw och rostad potatis

Helglyxa till vardags! Till denna saftiga hamburgare behövs inget bröd. Tillsammans med de ugnrostade frasiga potatisklyftorna och den syrligt krämiga coleslawen möts alla texturer och smaker på en tallrik. Toppa med färska tomater och kvällen är räddad!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2017

Burgare med coleslaw och rostad potatis

Ingredienser

4 portioner
900 g
fast potatis
1/2 msk
olivolja
-
salt och peppar

Coleslaw

2 dl
crème fraiche
2 msk
chilisås
1 msk
senap
275 g
råkostsallad

Burgare

4
färska hamburgare
1/2 msk
olivolja
3
tomater

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Coleslaw kan kryddas med lite cayennepeppar och vinäger. Pressa lite vitlök över potatisen.

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Maria

11/1/2017

Gott! Jag är inte så förtjust i coleslaw men den här var god :)

Lina

11/1/2017

Det va riktigt gott!!!

Näringsvärde per portion

Energi 2879 KJ / 687 kCal
Fett 39 g
Salt 4 g
Kolhydrater 51 g
Protein 32 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept