Fisk och potatis, en rätt som funnits i oändlighet och är fortfarande lika god! Snabbt går det också när torsken kokas i den krämiga såsen på crème fraiche, buljong och mjölk tillsammans med ärtorna. Servera med kokt potatis och toppa givetvis med fiskens bästa vän, dillen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2023
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Smakade mycket bra och var så smidigt att göra
Lars
2023-01-12Jättebra recept Enkelt, men gott.
Ingrid
2022-09-08Enkelt, snabbt och mycket gott och inte minst nyttigt.
Konrad
2021-09-28