Kokt torsk i dillsås
Fisk och potatis, en rätt som funnits i oändlighet och är fortfarande lika god! Snabbt går det också när torsken kokas i den krämiga såsen på crème fraiche, buljong och mjölk tillsammans med ärtorna. Servera med kokt potatis och toppa givetvis med fiskens bästa vän, dillen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2023
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Precis så enkel som den ska vara.
Catarina
2024-05-27Så gott! Dottern på 10 månader älskade det 😍
Linn
2024-04-20Alldeles för lite sås. Dubbla mängden. Rek skvätt vitt vin och lite färskpressad citronjuice.
Michael
2024-03-12