Torsk med saffranssås och sockerärter

Den här måltiden på torsk med saffranssås och sockerärter får en sprakande gul färg av saffran. Torsken blir extra saftig då den varma såsen hälls över fisken för att sedan avslutas i ugnen. Sockerärtorna kokas och blir ett knaprigt tillbehör till denna ihop med kokt potatis och en citronklyfta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2015

Ingredienser
4 portioner
600 g torskfilé
900 g fast potatis
salt
peppar
1 citron
1 burk saffranssås (à 280 g)
150 g sockerärtor
Gör så här
00:12:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2162 KJ / 526 kCal
Fett21 g
Salt1.97 g
Kolhydrater46 g
Protein32 g
Kommentarer
En enkel rätt att laga och med en god sås till
Eva
2015-03-22God sås!
Rosita
2015-03-19