Torsk med räk- och dillsås och tomater

0
0
Torsk med räk- och dillsås och tomater

God fisk som lagas i ugnen och får finns smak av en färdig räk- och dillsås samt fänkål och tomat. Servera ugnsfisken med blomkålsris som får lite extra smak av citron och olivolja.

Skriv ut
Torsk med räk- och dillsås och tomater

Ingredienser

4 portioner
1
fänkål (à ca 300 g)
250 g
körsbärstomater
1
förp fryst torskrygg (à 450 g)
2
förp räk- och dillsås (à 250 g)
1
förp fryst blomkålsris (à 500 g)
20 g
färsk persilja
skal och saft av 1
citron
2 tsk
olivolja

För alla

Kontrollera noga innehållet i såsen.
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri räk- och dillsås.


Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1453 KJ / 346 kCal
Fett 16 g
Salt 1.5 g
Kolhydrater 11 g
Protein 34 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept