Torsk med räk- och dillsås och tomater
God fisk som lagas i ugnen och får finns smak av en färdig räk- och dillsås samt fänkål och tomat. Servera ugnsfisken med blomkålsris som får lite extra smak av citron och olivolja.
Ingredienser
4 portioner
1 fänkål (à ca 300 g)
250 g körsbärstomater
1 förp fryst torskrygg (à 450 g)
2 förp räk- och dillsås (à 250 g)
1 förp fryst blomkålsris (à 500 g)
20 g färsk persilja
skal och saft av 1 citron
2 tsk olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1453 KJ / 346 kCal
Fett16 g
Salt1.5 g
Kolhydrater11 g
Protein34 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Lägg till bilder på det som man ska köpa!
Elizabet
2021-11-01