Torsk med räk- och dillsås och tomater

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
1
Torsk med räk- och dillsås och tomater

God fisk som lagas i ugnen och får finns smak av en färdig räk- och dillsås samt fänkål och tomat. Servera ugnsfisken med blomkålsris som får lite extra smak av citron och olivolja.

Torsk med räk- och dillsås och tomater

Ingredienser

4 portioner
1 fänkål (à ca 300 g)
250 g körsbärstomater
1 förp fryst torskrygg (à 450 g)
2 förp räk- och dillsås (à 250 g)
1 förp fryst blomkålsris (à 500 g)
20 g färsk persilja
skal och saft av 1 citron
2 tsk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Lägg till bilder på det som man ska köpa!

Elizabet

2021-11-01

Näringsvärde per portion

Energi1453 KJ / 346 kCal
Fett16 g
Salt1.5 g
Kolhydrater11 g
Protein34 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Torsk med fänkål
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Torskrygg med hummersås och potatisgratäng
Betyg 4.2 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskrygg med dillmos
Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokt torskrygg i tomat och fänkålsbuljong
Betyg 4.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pocherad torsk (grundrecept)
Betyg 3.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga