Torsk med gubbröra och ärtskott

2
0
Torsk med gubbröra och ärtskott

Gubbröra borde man äta oftare än till bara högtider, tycker vi. Därför serveras den här till den ugnsbakade torsken! Potatis, ärtskott och tomater får också vara med. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2022

Torsk med gubbröra och ärtskott

Ingredienser

2 portioner
450 g potatis
1 tsk olja
300 g torskrygg
salt
peppar
1 förp gubbröra (à 200 g)
1/2 förp ärtskott (à 100 g)
200 g pärltomat

För alla

Kontrollera noga innehållet i röran.
Fri från gluten.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Ugnsbaka tomaterna med torsken och krydda med mortlat fänkålsfrö, salt och peppar. Har du inte ärtskott så går det bra med t ex solrosskott.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2677 KJ / 644 kCal
Fett 49 g
Salt 0.7 g
Kolhydrater 3 g
Protein 30 g
Läs mer om näringsvärden