Torsk med gubbröra och ärtskott
Gubbröra borde man äta oftare än till bara högtider, tycker vi. Därför serveras den här till den ugnsbakade torsken! Potatis, ärtskott och tomater får också vara med. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2022
Ingredienser
2 portioner
450 g potatis
1 tsk olja
300 g torskrygg
salt
peppar
1 förp gubbröra (à 200 g)
1/2 förp ärtskott (à 100 g)
200 g pärltomat
För alla
Kontrollera noga innehållet i röran.
Fri från gluten.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Ugnsbaka tomaterna med torsken och krydda med mortlat fänkålsfrö, salt och peppar. Har du inte ärtskott så går det bra med t ex solrosskott.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2677 KJ / 644 kCal
Fett49 g
Salt0.7 g
Kolhydrater3 g
Protein30 g
Kommentarer