Torsk med gubbröra och ärtskott

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Torsk med gubbröra och ärtskott

Gubbröra borde man äta oftare än till bara högtider, tycker vi. Därför serveras den här till den ugnsbakade torsken! Potatis, ärtskott och tomater får också vara med. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2022

Torsk med gubbröra och ärtskott

Ingredienser

2 portioner
450 g  potatis
1 tsk  olja
300 g  torskrygg
salt
peppar
1   förp gubbröra (à 200 g)
1/2   förp ärtskott (à 100 g)
200 g  pärltomat

För alla

Kontrollera noga innehållet i röran.
Fri från gluten.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Ugnsbaka tomaterna med torsken och krydda med mortlat fänkålsfrö, salt och peppar. Har du inte ärtskott så går det bra med t ex solrosskott.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2677 KJ / 644 kCal
Fett49 g
Salt0.7 g
Kolhydrater3 g
Protein30 g

Testa liknande recept

Ugnsbakad torsk med saffran och tomat
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskrygg med morotspuré och gremolataolja
Betyg 3.9 av 5.
214 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rimmad torsk med sparris- och äppelsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pocherad torsk (grundrecept)
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad torskrygg med jasminris och barbequesås
Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lättrimmad torsk med blåmusslor och champagnesås
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga