Klassiker i kastrulltappning – torsk med äggsås! Såväl fisk som potatis får extra god smak av att frottera sig med varandra i kastrullen. Finrivet citronskal ger en fräsch smakbrytning, tillsammans med färsk pepparrot och dill. Ja, och så ägg så klart!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2017
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Innehåller ägg men är fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anders
2022-11-03Nu ser jag att man ska tina fisken så då fungerar det även med färsk
Anders
2022-11-03Hur gör man med färsk torsk?
Fanny
2022-06-26Super gott recept ! Rekomenderar att kolla potatisen med gaffel innan man fortsätter receptet, blir så olika beroende på hur tjocka skivor man gör. Smakerna är jätte goda i detta recept !