Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
0
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom

Detta är ett lite lyxigare men ändå lättlagat recept på torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom. Lägg upp den simmiga såsen och fisken underst på tallriken och strö sedan dill, riven pepparrot och laxrom över fisken.

Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé, sel eller hoki
1 dl vatten
salt
vitpeppar
1 liten gurka
1 knippe dill
smör (helst osaltat)
1/2 - 3/4 dl riven pepparrot
50 g laxrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kokt torsk med ägg och persilja
Betyg 2.8 av 5.
75 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparrotssill med forellrom
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korv med pepparrotsmos
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matjesill med brynt smör och rom
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurk- och pepparrotssnaps
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudlar med rökt lax och pepparrotskimchi
Betyg 3.4 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga