Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
0
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom

Detta är ett lite lyxigare men ändå lättlagat recept på torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom. Lägg upp den simmiga såsen och fisken underst på tallriken och strö sedan dill, riven pepparrot och laxrom över fisken.

Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom

Ingredienser

4 portioner
600 g  torskfilé, sel eller hoki
1 dl  vatten
salt
vitpeppar
1   liten gurka
1   knippe dill
smör (helst osaltat)
1/2 - 3/4 dl  riven pepparrot
50 g  laxrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fiskgratäng till vardags
Betyg 3 av 5.
383 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gurk- och pepparrotssnaps
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokt torsk med ägg och persilja
Betyg 2.8 av 5.
74 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korv med pepparrotsmos
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostron med gurka och pepparrot
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Torsk med brynt smör och pepparrot
Betyg 3.8 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga