Torsk med pak choi
Ett härligt fiskrecept i asiatiska toner som även bjuder på lite sting! Fräs chili, vitlök och ingefära i en stekpanna. Tillsätt pak choi, pressad apelsinsaft, honung, soja och blanda ned skivade rädisor. Servera din läckra pak choi med ugnsstekt torsk, nykokt potatis och apelsinyoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2014
Ingredienser
4 portioner
Torsk
600 g torsk
1 msk smör eller margarin
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 kg sommarpotatis
Pak choi
250 g pak choi
1 röd peppar
1 vitlöksklyfta
1 msk riven ingefära
1 apelsin
3 msk olivolja
1 tsk honung
1 tsk soja
salt
peppar
1/2 knippe rädisor
Apelsinyoghurt
1 kruka gräslök
2 dl matyoghurt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2156 KJ / 514 kCal
Fett18 g
Kolhydrater51.3 g
Protein33 g
Kommentarer