Torsk med pak choi

Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
0
Torsk med pak choi

Ett härligt fiskrecept i asiatiska toner som även bjuder på lite sting! Fräs chili, vitlök och ingefära i en stekpanna. Tillsätt pak choi, pressad apelsinsaft, honung, soja och blanda ned skivade rädisor. Servera din läckra pak choi med ugnsstekt torsk, nykokt potatis och apelsinyoghurt.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2014

Torsk med pak choi

Ingredienser

4 portioner

Torsk

600 g  torsk
1 msk  smör eller margarin
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
1 kg  sommarpotatis

Pak choi

250 g  pak choi
1   röd peppar
1   vitlöksklyfta
1 msk  riven ingefära
1   apelsin
3 msk  olivolja
1 tsk  honung
1 tsk  soja
salt och peppar
1/2   knippe rädisor

Apelsinyoghurt

1   kruka gräslök
2 dl  matyoghurt

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och yoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut yoghurt till soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2156 KJ / 514 kCal
Fett18 g
Kolhydrater51.3 g
Protein33 g

Testa liknande recept

Sprödbakad torsk med remouladsås
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med kapris och persiljesmör
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Sprödbakad torsk med cornichonskräm
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med äggsås
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smörstekt torsk med remouladsås
Betyg 2.9 av 5.
130 personer har röstat
Under 30 min att tillaga