Stekt torsk med kapris och persiljesmör

3
0
Stekt torsk med kapris och persiljesmör

Stekt torsk med brynt smör är en oslagbar kombination som är svår att få nog av. Krydda det brynta smöret med persilja och kapris för extra god smak och servera med kokt potatis och romanticatomater för fräschör.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2018

Stekt torsk med kapris och persiljesmör

Ingredienser

2 portioner
450
potatis
1/2
förp romanticatomater (à 400 g)
1/2
förp färsk persilja (à 20 g)
250 g
rimmad torsk
3 msk
smör
1 msk
kapris

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1906 KJ / 455 kCal
Fett 19 g
Salt 1 g
Kolhydrater 40 g
Protein 29 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept