Smaka på detta sprödbakad torsk med dillmajo, mums säger vi! Dill är ju den absolut bästa kryddan till fisk, och här kommer den tillrätta i en majonnäsdipp. Äts såklart med kokt potatis. Smaklig fisk!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
23 2020
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och torsken.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri panerad torsk.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Receptet har uppdaterats april 2022.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Pernilla
2022-05-16Håller till fullo med angående halvfabrikat i matkasse. Trodde det var ett skämt. Hör verkligen inte hemma i Klimatkassen. Skicka gärna vidare till de som har hand om matkassarna!
Redaktionen ICAse
2022-07-20Hej Pernilla! Ursäkta för sent svar. Tack för din synpunkt om innehållet i våra matkassar. Ta gärna kontakt med vår Kundservice (https://www.ica.se/kundservice/) så hjälper de dig med den här typen av synpunkter. 😊 Hälsningar Elina
Oscar
2022-05-06Lite spartansk rätt men ändå god! Jag föredrog att lägga den panerad torsken i en bunke med ljummet vatten ca 1-2 timmar innan servering. Blev väldigt bra! Dock förlorar du det krispiga.
Christina
2022-04-25Varför fett halvfabrikat? /Tina