Sprödbakad torsk med dillmajonnäs

5
1 Klimatsmart
Sprödbakad torsk med dillmajonnäs

Smaka på detta sprödbakad torsk med dillmajo, mums säger vi! Dill är ju den absolut bästa kryddan till fisk, och här kommer den tillrätta i en majonnäsdipp. Äts såklart med kokt potatis. Smaklig fisk!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2020

Sprödbakad torsk med dillmajonnäs

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
20 g
färsk dill
2 dl
majonnäs
-
salt
-
peppar
2
förp sprödbakad torsk (à 360 g)
2
tomater

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och torsken.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri panerad torsk.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Blanda tomaterna med lite olivolja och en god vinäger.

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentar

Eva-lena

2020-05-28

Varför envisas ni med halvfabrikat? Vill andra kunder verkligen ha det? Vi har matkasse för att komma ifrån sådana dåliga val. Vi är nöjda i övrigt. i övrigt.

Redaktionen ICAse

2020-05-29

Hej Eva-Lena! Tack för din kommentar! Ta gärna kontakt med vår kundtjänst för matkassen så tar de emot din synpunkt. Hälsningar Elina

Näringsvärde per portion

Energi 3697 KJ / 883 kCal
Fett 51 g
Salt 1.5 g
Kolhydrater 81 g
Protein 25 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept