Sprödbakad torsk med remouladsås

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Sprödbakad torsk med remouladsås

Barnsligt gott säger vi om torsk och remouladsås! Torsken tillagas i ugn medan potatisen kokas, och remouladsåsen - ja den svänger du enkelt ihop själv! Grovhacka picklesen och blanda ihop med smetanan. Smaklig spis önskar vi!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2019

Sprödbakad torsk med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
900 g  potatis
2   förp sprödbakad torsk (à 360 g)
390 g  pickles
2 dl  smetana
salt
peppar
1/2   förp plommontomater (à 500 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i fisken.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Smaksätt remouladen med 2 tsk curry (för 4 port).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3173 KJ / 758 kCal
Fett36 g
Salt3 g
Kolhydrater78 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Sprödbakad torsk med cornichonskräm
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spätta med remouladsås
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cornflakespanerad torsk med remouladsås
Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt torsk med remoulad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med remouladsås
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dillstekt torsk med remoulad
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga