Sprödbakad torsk med remouladsås

2
0
Sprödbakad torsk med remouladsås

Barnsligt gott säger vi om torsk och remouladsås! Torsken tillagas i ugn medan potatisen kokas, och remouladsåsen - ja den svänger du enkelt ihop själv! Grovhacka picklesen och blanda ihop med smetanan. Smaklig spis önskar vi!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2019

Sprödbakad torsk med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
2
förp sprödbakad torsk (à 360 g)
390 g
pickles
2 dl
smetana
-
salt
-
peppar
1/2
förp plommontomater (à 500 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i fisken.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Smaksätt remouladen med 2 tsk curry (för 4 port).

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3173 KJ / 758 kCal
Fett 36 g
Salt 3 g
Kolhydrater 78 g
Protein 28 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept