Sprödbakad torsk med remouladsås

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Sprödbakad torsk med remouladsås

Barnsligt gott säger vi om torsk och remouladsås! Torsken tillagas i ugn medan potatisen kokas, och remouladsåsen - ja den svänger du enkelt ihop själv! Grovhacka picklesen och blanda ihop med smetanan. Smaklig spis önskar vi!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2019

Sprödbakad torsk med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
900 g  potatis
2   förp sprödbakad torsk (à 360 g)
390 g  pickles
2 dl  smetana
salt
peppar
1/2   förp plommontomater (à 500 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i fisken.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Smaksätt remouladen med 2 tsk curry (för 4 port).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3173 KJ / 758 kCal
Fett36 g
Salt3 g
Kolhydrater78 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Cornflakespanerad torsk med remouladsås
Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt torsk med remoulad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dillstekt torsk med remoulad
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med remouladsås
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krispig torsk med dansk remouladsås
Betyg 3.5 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sprödbakad torsk med cornichonskräm
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga