Torsk med marinerad spetskål och rädisa

Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Torsk med marinerad spetskål och rädisa

På dagens meny står smörstekt torsk, fluffigt potatismos och smakhöjaren spetskål, som marineras i olivolja, vitvinsvinäger och persilja. Vi adderar lite rädisor, för extra krisp och sting.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2022

Torsk med marinerad spetskål och rädisa

Ingredienser

4 portioner

Mos

900 g mjölig potatis
1 1/2 dl mjölk
salt
peppar

Kål

500 g spetskål
1 msk olivolja
1/2 msk vitvinsvinäger
1 förp rädisor (à 125 g)
1/2 förp färsk persilja (à 20 g)

Torsk

600 g torskfilé
2 msk smör

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1864 KJ / 445 kCal
Fett11 g
Salt1.4 g
Kolhydrater48 g
Protein34 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Torsk med bellaverde och tartarsås
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torskpaket med ägg och dill
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsbakad torsk med rödlöksgremolata
    Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad