Nyttigare coleslaw med kvarg

Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
0
Nyttigare coleslaw med kvarg

Coleslaw i ett lite nyttigare recept med kvarg istället för majonnäs. Spetskål eller färsk vitkål går lika bra, bladpersiljan ger en frisk smak och den goda röran piffas upp med en touch av fransk senap.

Nyttigare coleslaw med kvarg

Ingredienser

4 portioner
250 g  spetskål eller färsk vitkål
1   morot
1/2 msk  vitvinsvinäger
1/2 tsk  salt
1/2 dl  hackad bladpersilja
1 dl  kvarg (10%)
1/2 msk  dijonsenap
salt
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Frukosttoast med grapefrukt
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Focaccia i långpanna med dill och prästost
Betyg 4.4 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling i ugn med citron & bakad spetskål
Betyg 4.5 av 5.
99 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Overnight oats med blåbär
Betyg 4.5 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga