Nyttigare coleslaw med kvarg

5
0
Nyttigare coleslaw med kvarg

Coleslaw i ett lite nyttigare recept med kvarg istället för majonnäs. Spetskål eller färsk vitkål går lika bra, bladpersiljan ger en frisk smak och den goda röran piffas upp med en touch av fransk senap.

Skriv ut
Nyttigare coleslaw med kvarg

Ingredienser

4 portioner
250 g
spetskål eller färsk vitkål
1
morot
1/2 msk
vitvinsvinäger
1/2 tsk
salt
1/2 dl
hackad bladpersilja
1 dl
kvarg (10%)
1/2 msk
dijonsenap
-
salt
-
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Testa liknande recept