Misogrädden är det som gör hela denna rätt. Den fina smaken från misopastan passar perfekt till den bakade spetskålen som också får extra sötma från honung.
Kontrollera noga innehållet i misopastan.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man byta till vanlig Vitkål?
Mathilda
2023-04-02Hej Mathilda! Det är inget vi har provlagat men det går säkert jättebra att välja vanligt vitkål. Hoppas att du gillar receptet. Hälsningar Lisa
Redaktionen
2023-04-03Åå himla gott. Smarrig sås. Jag åt det som det var utan något till. Men jag kan tänka mig att lite kokt potatis är gott till. Prova själv 🥳
Malou
2022-07-22JÄTTEGOTT!!!!!!!
Åsa
2022-04-18