Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Spetskålens mjuka och fina kålsmak lyfts fram fint när du steker den tillsammans med rödlök, sirap och lite rosépeppar. Ta sedan genvägen med färdiga köttbullar som snabbt steks och köttbullepannan är på kort tid klar att ätas.

Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Ingredienser

4 portioner
600 g  köttbullar (gärna med nötbringa & sidfläsk)
2 msk  smör
400 g  spetskål
2   rödlökar
1/2 msk  sirap
2 msk  vatten
1 tsk  rosépepparkorn
salt
peppar
1/2   kruka gräslök

För alla

Kontrollera noga innehållet i köttbullarna.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spetskål i ugn med misogrädde
Betyg 4.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lammstek med morot i syrlig buljong
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Peppargravad lax med ägg och gräslök
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spetskålssallad med apelsin
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sill Brazil
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga