Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Spetskålens mjuka och fina kålsmak lyfts fram fint när du steker den tillsammans med rödlök, sirap och lite rosépeppar. Ta sedan genvägen med färdiga köttbullar som snabbt steks och köttbullepannan är på kort tid klar att ätas.

Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Ingredienser

4 portioner
600 g köttbullar (gärna med nötbringa & sidfläsk)
2 msk smör
400 g spetskål
2 rödlökar
1/2 msk sirap
2 msk vatten
1 tsk rosépepparkorn
salt
peppar
1/2 kruka gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spetskål med rostade hasselnötter och brynt smör-majonnäs
Betyg 4.2 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Spetskål i ugn med misogrädde
Betyg 4.5 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nyttigare coleslaw med kvarg
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Timjancoleslaw
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Het cole slaw
Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostat surdegsbröd med kalvstek och stuvad spetskål
Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad