Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

3
0
Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Spetskålens mjuka och fina kålsmak lyfts fram fint när du steker den tillsammans med rödlök, sirap och lite rosépeppar. Ta sedan genvägen med färdiga köttbullar som snabbt steks och köttbullepannan är på kort tid klar att ätas.

Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Ingredienser

4 portioner
600 g köttbullar (gärna med nötbringa & sidfläsk)
2 msk smör
400 g spetskål
2 rödlökar
1/2 msk sirap
2 msk vatten
1 tsk rosépepparkorn
salt
peppar
1/2 kruka gräslök

För alla

Kontrollera noga innehållet i köttbullarna.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer