Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Spetskålens mjuka och fina kålsmak lyfts fram fint när du steker den tillsammans med rödlök, sirap och lite rosépeppar. Ta sedan genvägen med färdiga köttbullar som snabbt steks och köttbullepannan är på kort tid klar att ätas.

Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Ingredienser

4 portioner
600 g köttbullar (gärna med nötbringa & sidfläsk)
2 msk smör
400 g spetskål
2 rödlökar
1/2 msk sirap
2 msk vatten
1 tsk rosépepparkorn
salt
peppar
1/2 kruka gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Spetskålssallad med apelsin
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Spetskål i ugn med misogrädde
Betyg 4.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Nyttigare coleslaw med kvarg
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dumplingssallad med sojamajonnäs
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Timjancoleslaw
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga