Torsk med ljummen tomat- och sparrissallad

Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
2
Torsk med ljummen tomat- och sparrissallad

Det här är ett enkelt och gott fiskrecept som passar utmärkt till vardag eller helg. Torsken bakas i ugn vilket ger dig tid att svänga ihop den fräscha salladen, gjord på bland annat lök, körsbärstomater, sparris, rosmarin och apelsinsaft. Servera med nykokt potatis.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2014

Torsk med ljummen tomat- och sparrissallad

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
900 g fast potatis
salt
peppar
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
250 g körsbärstomater
1/2 kruka rosmarin
250 g grön sparris
2 msk olivolja
1 apelsin
3 msk smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Bra fiskrätt

Constantin

2020-09-01

Mycket gott och lättlagat!

Ingegerd

2020-08-03

Näringsvärde per portion

Energi1812 KJ / 433 kCal
Fett17.1 g
Kolhydrater35.6 g
Protein31.1 g

Testa liknande recept

Torskpaket med sparris, potatis, örter och citron
Betyg 4.5 av 5.
93 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Citron- och rosmarinstek med bruschetta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rostad sparris med rosmarinfärs och babyspenat
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad torsk med sparris, tomat och basilika
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brödsallad med rosmarinfärs och sparris
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad sparris med torsk och aioli
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga