Torsk med ljummen tomat- och sparrissallad

Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Torsk med ljummen tomat- och sparrissallad

Det här är ett enkelt och gott fiskrecept som passar utmärkt till vardag eller helg. Torsken bakas i ugn vilket ger dig tid att svänga ihop den fräscha salladen, gjord på bland annat lök, körsbärstomater, sparris, rosmarin och apelsinsaft. Servera med nykokt potatis.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2014

Torsk med ljummen tomat- och sparrissallad

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
900 g fast potatis
salt
peppar
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
250 g körsbärstomater
1/2 kruka rosmarin
250 g grön sparris
2 msk olivolja
1 apelsin
3 msk smör

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Bra fiskrätt

    Constantin

  • Mycket gott och lättlagat!

    Ingegerd

Näringsvärde per portion

Energi1812 KJ / 433 kCal
Fett17.1 g
Kolhydrater35.6 g
Protein31.1 g

Testa liknande recept

  • Rostad sparris med torsk och aioli
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad