Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås

4
1
Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås

Middag med stor smak av hav serverar du här med denna torsk som presenterar sig själv bland musslor, äpplen och sparris i en gräddig sås på curry och hönsbuljong. Torskfilén och musslorna möter land i antingen potatis eller ris.

Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
salt och peppar
1 burk musslor i lake (à ca 360 g)
2 tsk curry
1 msk rapsolja
1/2 tsk socker
2 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1 dl grädde
1 msk majsstärkelse
1 grönt äpple
8 gröna sparrisar

Till servering

pressad potatis eller ris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Inger

2014-02-13

Gott, men inte räckte det med 10 minuter i ugnen! 35 minuter tog det för att fisken skulle bli 56 grader i denna låga temperatur. Men jättegott!

Näringsvärde per portion

Energi 1773 KJ / 424 kCal
Fett 13.1 g
Läs mer om näringsvärden