Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås
Middag med stor smak av hav serverar du här med denna torsk som presenterar sig själv bland musslor, äpplen och sparris i en gräddig sås på curry och hönsbuljong. Torskfilén och musslorna möter land i antingen potatis eller ris.
Ingredienser
4 portioner
600 g torskfilé
salt
peppar
1 burk musslor i lake (à ca 360 g)
2 tsk curry
1 msk rapsolja
1/2 tsk socker
2 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1 dl grädde
1 msk majsstärkelse
1 grönt äpple
8 gröna sparrisar
Till servering
pressad potatis eller ris
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1773 KJ / 424 kCal
Fett13.1 g
Kommentar
Gott, men inte räckte det med 10 minuter i ugnen! 35 minuter tog det för att fisken skulle bli 56 grader i denna låga temperatur. Men jättegott!
Inger
2014-02-13