Torsk med frasigt täcke och citronsås

Torsken får ett täcke av paprikapulver, ströbröd, persilja och ost innan den bakas i ugnen. Den serveras sedan med en kall sås av gräddfil och citronskal, haricots verts och kokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2012

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2362 KJ / 564 kCal
Fett20 g
Salt1.7 g
Kolhydrater49 g
Protein41 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
25 stVäldigt gott, kryddade lite extra med citronpeppar.
Annette
Jag mixade några formbrödskivor istället för att använda ströbröd. Otroligt gott, till och med barnen bad mig göra det igen och de är normalt INTE förtjusta i fisk. Serverade potatismos och rivna morötter till. Nästa gång gör jag mer ’topping’.
Carola
Svårt avog till ströbröd överlag… tog mandel istället. Mums!
Linda